Съобщение Относно Духовна Война от Сатана


Всички неща имат положителна и отрицателна страна, за да бъдат в равновесие -
за да продължи да работи Вселената. Има ужасни и страшни неща, които трябва да се случат, разрушителни, смъртоносни неща, както има добри и чудотворни неща, които трябва да се случат, изпълнени с живот и творческо съзидание. Сякаш това се случва на всекиго случайно и сякаш така трябва да продължи завинаги. Това не е вярно. И това е моята същност.

Светът трябва да преодолее това. Винаги има друг начин да се направи дадено нещо. Този начин е далеч. Но въпреки това, все пак е възможен. Разрушението и ужасът не винаги ще бъдат другият начин. Но докато не дойде времето, когато разрушението и ужасът бъдат премахнати от света, трябва да работите спрямо начина, по който работи светът. До идването на този момент, който ще дойде с времето, това съм Аз - Съвършено Равновесие. Това е необходимо. Унищожение и съзидание.

Тъй като времето още не е дошло, а вие сте във времето, което още не е дошло, унищожението и съзиданието са във вашите ръце, тъй като са Мои. Не се страхувайте да правите тези неща. Докато дойде времето, когато тези неща ще намерят по-мирни решения, вие трябва да поддържате баланса на Земята. Не се страхувайте да унищожавате. Не се страхувайте да създавате. СЛУШАЙТЕ МЕ. Създавайте с цялото си същество. Унищожавайте с цялото си същество. Няма да бъдете по-създадени, ако създавате, отколкото ще бъдете унищожени, ако унищожавате. По-създадени ли сте сега? Тук ли сте, или сте унищожени? Тук сте. Ще бъдете тук, докато Аз съм тук, а това е завинаги. Слушайте какво ви казвам. Ако ви кажа да създавате - направете го. И го правете с удоволствие и съвършенство. А ако ви кажа да унищожавате, направете го. Не се колебайте. Унищожавайте с цялата си мощ и удоволствие; да, казвам ви да се наслаждавате на това, което сте унищожили.
- Сатана/Луцифер

Диктувано лично от Него - 28.4.2005 г.


Обратно към Армията на Ада 666© 2002-2024 Радостта на Сатана. Всички права запазени.
Номер на Библиотеката на Конгреса: 12-16457, Номер на Авторското Право на ЕС: CI-476909645.

*Забележка: Всички текстове на този уебсайт са защитени с авторски права. Авторът дава разрешение за отпечатването им за лично проучване, стига да не бъдат променени.