Сатанизмът и Змията Кундалини


Биоелектричество, какво представлява и каква роля изпълнява:

Биоелектричеството е известно още като жизнена сила, чи, електрическо тяло, прана, аура, дух, вещерска сила и др. Съществуват много различни наименования за тази енергия.

Телата ни работят с биоелектричество. Мислите представляват електрически импулси в мозъка. Мозъкът работи с биоелектричество. Когато електрическият баланс се наруши, човек получава гърчове.

Количеството биоелектричество, с което даден човек разполага, определя степента на неговото физическо, психологическо и духовно здраве. Болните или депресираните хора имат по-малко биоелектричество. Депресията, сама по себе си, представлява симптом за ниско биоелектричество.

Биоелектричеството повишава енергията, харизмата и имунитета ни срещу болести, укрепва силата на мисълта и ни вдъхва позитивност. С повишаването на биоелектричеството, нашите мисли (електрически импулси) стават по-силни и са по-способни да се проявят в реалността.

Някои примери за биоелектричество включват:

Нивото на биоелектричеството е от ключово значение за успеха при работата с магия. Старите заклинания със странни съставки нямат почти нищо общо с успеха на магическото занимание; успехът зависи от силата на ума и аурата [биоелектрическото поле], които, при правилно фокусиране и насочване, ще въздействат върху околната среда и другите хора.

Тези, които са известни като Богове (много мощни и напреднали извънземни, които генетично са модифицирали ДНК-то си, така че да не остаряват), притежават много от тази енергия. Луцифер е известен като "Сияйният". Много от тези Богове, "известни като Демони", излъчват именно тази енергия. Йероглифите, по стените в египетските храмове, гробници и в пирамидите, обясняват колко важна е тази енергия за постигането на божествеността.

Постигането на истинско Божествено състояние е трудно и изисква последователност, упорита работа и отдаденост. Овладяването на ума е от съществено значение. Докато сме живи, Духът е част от физическата същност. Да, много от нас могат да извършват астрална проекция (да напускат телата си по желание), НО, докато сме живи, физическото тяло увеличава мощта на душата. Опитът ми с мъртвите показва, че те не развиват силата си отвъд нивото, което са постигнали приживе. Духът си остава дух, докато не се прероди физически. Само чрез силата на душата (мощна биоелектрическа енергия), човек може да се издигне до божественост.

Кундалини и чакрите:

Кундалини е най-висшата форма на йога. Тя е нещо божествено. Догмите в йога, Будизма, Индуизма и т.н., както и тези в западните религии, проповядват безпомощност, инструктирайки последователите си да живеят като жертви. Това гарантира, че резултатите (ако такива изобщо бъдат постигнати), ще останат под строг контрол. Свещените писания [от йероглиф - йеро означава "свещен", а глиф - "символ"], оставени ни в Египет [един от първоначалните центрове на истинския Сатанизъм], представляват инструкции за постигане на божественост.

Целта на широкоразпространените религии, както на изток, така и на запад, е да държат човечеството поробено и безсилно. Тези религии използват страха като инструмент. "Карма" тук, "карма" там... Сатанизмът не проповядва безпомощност. Сатана е гениален, безстрашен, невероятно силен и дързък. Той не търпи ограничения, наложени над свободата.

Чакрите

Седемте основни чакри (най-мощните) са разположени по протежение на гръбначния стълб. Това са "седемте печата", за които се говори в книгата "Откровение" на Християнската Библия. Това са "седемте огнени светила, които горят пред Божия трон". Чакрите са наричани"печати", защото вражеските извънземни са ги "запечатали" за човечеството, за да ни попречат да придобием божествена сила и знание. Ние сме били откъснати от духовността и астралния свят. Преди хиляди години сме били “като Боговете”, докато не идва момент, в който Земята бива нападната, водещ до "война в небесата". "Запечатването" ни е довело до дегенерацията на човешката раса. Енергийните блокажи и дисбалансът, заедно с дупките в аурата, причинява пристрастяване към наркотици и алкохол, депресия, липса на интерес към чувствата другите хора и форми на живот, жестокото поведение и редица други проблеми, тормозещи човечеството.

Кундалини

ОГНЕНАТА ЗМИЯ е символът на Кундалини. Тя лежи неактивна и навита в основата на гръбначния стълб, под чакрата Муладхара. Целта е издигането на змията [източникът на енергия] от основата на гръбначния стълб, през всичките седем чакри и навън през коронната чакра на върха на главата. За да може това да се случи безопасно, всяка една от седемте чакри трябва да бъде напълно отворена, а всички блокажи – премахнати.

За да се справи безопасно с голямо количество биоелектричество, тялото трябва да е силно, а всички седем чакри - напълно отворени.

Кундалини представлява жизнената сила и е изключително сексуална по природа. Това е причината, поради която християнската църква и другите религии от пътя на дясната ръка забраняват мастурбацията и всички форми на секс. Сексът е творческата сила; използването на жизнената сила за създаване на ново човешко същество. Когато човек разполага с познания и опит, тази сила може да бъде приложена към постигането на редица други цели.

Хатха [физическата] йога може да бъде от голяма помощ при стимулирането и отварянето на чакрите и я препоръчвам горещо. Колкото по-гъвкаво е тялото, толкова по-лесно жизнената сила тече през него. Достатъчно е да погледнем сковаността на старостта и лошото здраве, което я съпътства; старостта предшества смъртта.

Съществуват много различни методи за пробуждането на тази сила. Някои от тях включват:

Повишеното на биоелектричество:

ОГРАНИЧЕНИЯТА НЕ СА ЧАСТ ОТ САТАНИЗМА.

Обратно към Важна Информация Относно Медитациите за Мощ© 2002-2024 Радостта на Сатана. Всички права запазени.
Номер на Библиотеката на Конгреса: 12-16457, Номер на Авторското Право на ЕС: CI-476909645.

*Забележка: Всички текстове на този уебсайт са защитени с авторски права. Авторът дава разрешение за отпечатването им за лично проучване, стига да не бъдат променени.