Инкуби и Сукуби: Сексуални Взаимоотношения с Демони


Духовният секс е истински. За да стане това възможно е необходимо да отворите съзнанието и сетивата си до нива недостъпни за обикновените хора; този процес е много по-лесен и приятен от популярните методи. В лицето на Демоните можем да намерим прекрасни приятели и любовници, което е особено подходящо за хората, които са изолирани, намират се в затвор или са лишени от свобода по някакъв начин.

Мнозина от нас действително са изпивали докосването на Демон. Усещането е точно като това да бъдете докоснати от човешка ръка, като това може да стигне много по-далеч и да прерасне дори в сексуален контакт и правенето на любов. Сексуалният контакт с Демон може да бъде определен само като блажен екстаз. Тъй като Демоните идват при нас в етерна/астрална форма, те могат да проникват в телата ни и да стимулират области, които не са лесно достъпни за другите хора. Мъжките Демони без проблем откриват и стимулират G-точката на своите партньорки. Женските Демони могат да достигнат до простатната жлеза при мъжете, което води до пълен и дълбок оргазъм.

Как да започнете:
Първо, важно е да изпълните ритуал към Нашия Баща Сатана, като посочите нуждите си, било те чисто сексуални, любовно/сексуални, отворена връзка, където сте свободни да имате други сексуални партньори без никаква ревност от двете страни; бъдете конкретни.

Някои Демони са моногамни, т.е. имат само един партньор и това важи и за двете страни. Тези Демони приемат моногамията МНОГО сериозно и ако връзката бъде нарушена от човешко същество, партньорът на човешкото същество може дори да срещне смъртта си. Известно е, че Демоните, също като хората, са много ревниви. Демоните могат да проявят много разбиране към хората, намиращи се в нещастни бракове – хора, които просто правят секс с партньора си от чувство за дълг; разбира се, при моногамна връзка с Демон, той/тя винаги трябва да е на първо място. Тъй като този тип взаимоотношения с Демони са за цял живот (а дори и отвъд) е важно да подходите към връзката си с нужната сериозност и отговорност. Вашият Демон също ще остане моногамен.

Трябва да намерите съвместим с вас Демон. Не забравяйте, че ако искате свободна, отворена връзка, в която можете да имате други сексуални партньори, трябва да уточните това в ритуала.

След ритуала се отпуснете и настройте на правилната вълна. Най-вероятно вашият Демон ще дойде при вас, когато лежите отпуснати в леглото. Това ще се усеща като наелектризираща енергия и подобно на кундалини, усещането е опияняващо.

За хората, които са нови в тази област, за да започнете това и да се настроите, просто започнете да си представяте, че правите секс с вашия Демон. В контраст с глупостите изписани в гримоарите и историите на ужасите, повечето Демони са много привлекателни. Помолете вашия Демон да ви се покаже. Отпуснете се, затворете очи и се настройте. Трябва да видите образа на вашия Демон в ума си. Дори и да не можете, опитайте се да си представите образа на идеалния за вас любовник, който вашият Демон може да използва в началото.

След като повторите това няколко пъти, вашият Демон ще го почувства в астрала. Преди това да започне да се проявява и на физическо ниво, можете просто да мастурбирате до оргазъм. Вашият оргазъм е свързан с този на Демона ви и той/тя също ще го изпита. Постигането на това ще отнеме време, така че бъдете търпеливи и упорити. Фантазирайки нощ след нощ, преживяванията и усещанията ще започнат да стават все по-ясни и осезаеми и скоро ще започнете да усещате своя Демон и дори ще го виждате както бихте виждали друго човешко същество. Демонът ще ви помогне да отворите астралните си сетива и вече няма да ви се налага да фантазирате сами.

Демонът ви най-вероятно ще идва при вас всяка вечер, когато си лягате. Демоните обожават секса и могат да изтощят всеки човек. На един мъж му се наложи да отмести своята любовница-Демон след бурна нощ, за да не закъснее за работа, тъй като тя не е искала да спре. Тъй като удоволствието далеч надхвърля това, което може да бъде изпитано с човешко същество, духовният секс може да бъде пристрастяващ. Има вероятност сексуалните взаимоотношения с хора да спрат да бъдат желани или удовлетворяващи. Освен това човек не трябва да се тревожи за болести или нежелана бременност.

Вашият Демон също ще ви защитава. Те са чудесни слушатели и често готови да окажат помощ, било то при наказването на враговете или в други сфери. Когато напълно отворите астралните си сетива ще можете да разговаряте пълноценно с тях. Това допълнително ще ускори вашият духовен напредък. Те са прекрасни учители, които могат да търсят и помощта на други Демони от ваше име.

Интензивният контакт с Демоните включва обмен на енергия. Демоните са на много по-високо духовно ниво от хората и имат много повече енергия - изключителната близост може да доведе до ефекти наподобяващи слънчево изгаряне и/или свръхчувствителност на кожата, докато не свикнете с това или не повишите собствените си енергийни нива, което е и целта на Духовния Сатанизъм.

Обратно към Демони, Боговете на Ада© 2002-2024 Радостта на Сатана. Всички права запазени.
Номер на Библиотеката на Конгреса: 12-16457, Номер на Авторското Право на ЕС: CI-476909645.

*Забележка: Всички текстове на този уебсайт са защитени с авторски права. Авторът дава разрешение за отпечатването им за лично проучване, стига да не бъдат променени.