Важна Информация Относно Медитацията
Важна Информация Относно Медитацията


Както всички знаете, аз съм против ограничаването на познанието. Медитациите, които съм публикувала, са ИЗКЛЮЧИТЕЛНО мощни, особено когато следвате определена програма с последователност.

Трябва да сте отворили всичките си чакри, тъй като тези медитации могат да стимулират кундалини в основата на гръбнака и да я накарат да се издигне.

Признаци, които могат да ви предупредят, че вашата кундалини е на път да се издигне, са:

1. Усещане за топлина в основата на опашната кост.

2. Усещане за въртене, издърпване в тази област, наподобяващо "придърпване" нагоре.

3. Силно усещане за енергия, привличащо вниманието ви към тази област.

4. Усещане, че искате да се люлеете напред-назад, особен ако го правите неволно.

Трябва да сте подготвени за това, както физически, така и психически. Ако изпитвате някое от горните състояния и чувствате, че не сте готови, трябва да се отнесете към това сериозно. Единственото, което трябва да направите, е да спрете да медитирате за няколко дни или още по-добре - да се уверите, че всяка една от чакрите ви е напълно отворена.

Необходимо е да сте силни - както физически, така и психически. Ако вашата кундалини започне да се издига, може да я усетите като горещо олово нагоре по гръбнака. В този момент, не трябва да губите фокус, а да се концентрирате интензивно върху насочването на енергията навън, през коронната си чакра, която ще действа като "отдушник".

Когато достигне третото око, змията може да проблесне като светкавица и да изгърми. Силният ум и способността да запазите контрол, са жизненоважни тук.

Симптоми за блокирани чакри:
1. Екстремна топлина, в близост до чакрите, по време на медитация.

2. Болка в горепосочените области.

Медитациите, особено египетската медитация ("Звездата на Астарот/Мер Ка Ба Медитация"), в комбинация с няколко други, са много подходящи за преждевременното издигане на кундалини.

Това ще повиши жизнената ви сила двойно или повече и е необходимо физическото ви тяло да е достатъчно силно, за да понесе това. Хората, които са се занимавали със физически упражнения или атлетика, са по-способни да издържат на енергията.

Преди всичко, ако това се случи, независимо от настоящето ви физическо състояние, тялото ще се адаптира, но това може да бъде изключително неприятно и да отнеме до една година. Овладяването на всички емоции е от съществено значение. Няма място за страх. Винаги, когато вършите КАКВАТО И ДА Е духовна работа, НИКОГА не трябва да се оставяте на страха. СТРАХЪТ ВОДИ ДО ПРОВАЛ. Ако не можете да контролирате страха си, заменете го със смях.

Ако се пренаситите с енергия, винаги може да я предложите на Сатана и Силите на Ада.

Обратно към Важна Информация Относно Медитациите за Мощ