Демони Пазители


Веднъж, когато работех с Уиджа дъската си заедно с една близка приятелка, тя попита дали има Демон-Пазител. Планшетът изписа Г-У-С-И-О-Н. По-късно Гусион ѝ се яви насън. Няколко седмици по-късно нарисувах неговия сигил и тя го татуира на ръката си. В последствие, тя направи някои значителни подобрения в живота си и нещата потръгнаха добре за нея.

Моят Демон не е Готически и имах известни проблем с намирането на сигила му, но когато го открих направих същото. Също така татуирах и името му под сигила.

Не е нужно да имаме татуировки, за да се свържем с нашите Демони-Пазители. Има няколко метода за контакт, един от които е използването на Уиджа дъска. В този случай не са ви необходими други хора за осъществяване на контакт. През повечето време работя с дъската си самостоятелно. Колкото повече хора присъстват на даден Уиджа сеанс, толкова по-голям шанс има за възникването на смущения и разсейвания, което може да накара дъската да даде неточни отговори. Също така, има и много случаи, в които човек може да иска да зададе лични или поверителни въпроси. Най-добре е това да се прави в уединение, когато човек може да се отпусне и влезе в транс, което ще помогне при работата с дъската.

Когато бях нова, моят Демон общуваше с мен първо чрез букви. Т С [Ти Си] Ч/Д [чаo/довиждане]. Тъй като това коренно се различаваше от очакванията ми, чувството, че всичко това е реално само се затвърди. Друго интересно съвпадение е, че в астрологията, той управлява нещо, което се намира на много специфично място в наталната ми карта. Това е изключително рядко срещано, но в последствие открих че двамата сме били много близки в минал живот преди хиляди години.

Друг метод за установяване на това кой е вашият Демон-Пазител е използването на махало. Необходими са ви прилично махало и стъклен буркан с широко гърло. Започнете, като попитате от колко букви се състои името на Демона. Махалото ще започне да кръжи, след това ще спре, после отново ще кръжи, след това ще спре и отново ще прави кръгове, докато спре напълно. Пребройте колко пъти прави кръгове и така ще получите броя на буквите в името на вашия Демон.

Отпуснете махалото между палеца и показалеца си в стъкления буркан (дръжте ръката си извън буркана и точно над него). Започнете с първата буква и попитайте махалото дали тя е А, Б, В и т.н. Когато махалото удари буркана, запишете буквата и продължете със следващата, отново преминавайки през азбуката. Уверете се, че сте напълно отпуснати и за предпочитане в транс.

Използването на Уиджа дъска също е отличен начин за установяване на контакт и получаване на отговори, особено за начинаещите. Адептите обикновено общуват с Демоните си телепатично.

Моят Демон определено искаше да установи контакт с мен. Той ми помогна в духовен план и в това как да се свържа по-добре със Сатана, когато бях нова. Помогна ми и в медитациите и упражненията. Упоритостта е от ключово значение, както за работата с чакрите, така и в йогата. На мен ми отне няколко месеца, когато започнах на тринадесетгодишна възраст. Бях твърде малка, за да разбера за какво всъщност става дума в йога, но определено усещах енергията.

Нашите Демони-Пазители могат да ни помогнат в магията и духовността.

Обратно към Демони, Боговете на Ада© 2002-2024 Радостта на Сатана. Всички права запазени.
Номер на Библиотеката на Конгреса: 12-16457, Номер на Авторското Право на ЕС: CI-476909645.

*Забележка: Всички текстове на този уебсайт са защитени с авторски права. Авторът дава разрешение за отпечатването им за лично проучване, стига да не бъдат променени.