Относно Фалшивите Духовни Учения в Йога


Егото е Азът. "Както горе, така и долу" - за да напреднем, трябва да работим като едно цяло. Санскритската дума "йога" означава "обединение". В работата си като медиум, съм инвокирала много духове на починали хора. В астрала душите на починалите се намират в състояние на застой и не се променят или развиват. Човек се нуждае от физическо "аз", за да развива душата си.

Поради ученията на пътя на дясната ръка, много от хората, практикуващи източни дисциплини, разполагат с ограничени познания, за това как да използват собствените си сили. Ученията за безкористност, жертвоготовност, аскетизъм, себеотрицание, игнориране на физическото "аз" и целомъдрие (липса на сексуални отношения), имат за цел да попречат на човечеството да получи достъп до каквато и да е душевна сила.

Човек се нуждае от физическото "аз", за да може да развива душата си. Но овладяването на физическото "аз" е друга тема. Един адепт трябва да може да преодолява болката. Овладяването на физическото "аз" и игнорирането/пренебрегването на физическото "аз" са две много различни неща. Когато човек пренебрегва физическото си "аз", той създава разединение. В този случай, той се отдалечава от същността на "йога". Същото важи и за егото и желанието.

Не трябва да позволяваме на желанията си да доминират живота ни, но, без желание, самият живот се обезсмисля. Нашите нужди и желания са това, което прави личността ни уникална и ни придава индивидуалност. Без желание, ние се намираме в състояние на застой и нямаме нищо. Желанието ни мотивира, а егото ни е нашето "аз". Отричайки градивните елементи на природата си, ние разрушаваме съюза. Практикуването на йога, или на която и да е друга дисциплина, не е възможно без желание. Без желанията си сме нищо. Силното желание, заедно със силните ум и воля, са нещата, които носят успех в магическите занимания. Високата жизнена сила води до силно желание за живот. Липсата на желание е смърт. Когато вече нямаме желания, спираме да живеем.

Повечето от нас ще се съгласят, че когато се срещнем с и присъединим към Сатана, той ни сближава духовно. Придобиваме усещане за цялостност, каквото не сме изпитвали до този момент. Популярните йога учения, подобно на християнството и сродните му религии, само ни възпират от това да придобием истинска мощ. ИГНОРИРАЙТЕ ГИ. Използвайте само физическите техники.

При активирането на чакрите и кундалини, преминаваме през определени етапи. Някои от тях се изразяват в липсата на сексуално желание и похот. Тъй като змията кундалини е сексуална по природа, когато започнем да правим медитации за мощ, енергията се пренасочва към различни области на душата. Правилно стимулираната кундалини води до много по-интензивни оргазми. Завишеното биоелектричество носи много по-дълбоки и приятни оргазми. Ако е възможно, сексът трябва да придружава пробуждането на кундалини. Кундалини е жизнената сила и по естество е много сексуална. По стените на пирамидите и храмовете в Египет има стенописи, изобразяващи Боговете, които настройват чакрите си. Мъжките Богове винаги са изобразени с пълна ерекция по време на този процес.

Жизнената сила и сексуалният нагон са едно и също нещо. Вековете на лъжи, проповядващи въздържание и себеотрицание, поставят човечеството както под физическо, така и под духовно робство. Когато жизнената сила е висока, човек не изпитва депресия, апатия, обреченост или безнадеждност.

Обратно към Важна Информация Относно Медитациите за Мощ© 2002-2024 Радостта на Сатана. Всички права запазени.
Номер на Библиотеката на Конгреса: 12-16457, Номер на Авторското Право на ЕС: CI-476909645.

*Забележка: Всички текстове на този уебсайт са защитени с авторски права. Авторът дава разрешение за отпечатването им за лично проучване, стига да не бъдат променени.