Повърхностно Отношение Към Сатанизма


Сатанизмът е много различен от другите религии. Сатанизмът се различава по това, че нe може да се съчетава с други религии. Да смесим Сатанизма с Християнството, например, е като да смесим вода с електричество. Чувала съм и съм срещала много хора, които въпреки че имат интерес към Сатанизма, все още проявяват симпатии към Християнството. На лице са много силни подсъзнателни връзки с Християнската религия, резултат от интензивна индоктринация. Повечето от нас са отраснали в християнско обкръжение и за мнозина все още съществуват проблеми и задръжки. За да се освободи напълно, човек трябва да преодолее огромна доза негативизъм, породена от невероятното количество душевна енергия, влагана в Християнското програмиране чрез молитви и вярвания в продължение на векове.

Също така, много малко сфери на живота са останали недокоснати от Християнската зараза. Голяма част от това се случва на подсъзнателно ниво. За повече информация относно това, моля, посетете тази уебстраница:

Защо Може да бъде Трудно да се Депрограмирате от Християнското Промиване на Мозъка

Хората, които не са сигурни в убежденията си и които все още са силно свързани с Християнството или други подобни програми, съзнателно или в много случаи подсъзнателно, могат да възприемат психичните преживявания като нещо негативно и/или страшно.

Тези, които не приемат Сатанизма сериозно, но все пак решат да навлезат надълбоко в окултизма или да призовават Демони, може да се сблъскат с неочаквани негативни срещи. Това е дело на вражески извънземни същества, които използват страха, за да държат хората далеч от Сатана. В повечето случаи това работи, тъй като всява ужас у хората и те обикновено се връщат обратно при Назарянина, обвинявайки Сатана за случилото се. На тези, които искат да напреднат, им препоръчвам да изградят силна връзка със Сатана. Започнете като прочетете всичко, поместено на уебсайта.

Малцина успяват да развият способностите си или придобият истинска мощ без да имат силен защитник. Когато човек подходи сериозно към развитието на силите на ума и духовните начинания и достигне определено ниво на развитие, ще се срещне с мощни същества, изискващи от него да вземе страна в духовната война. Истински надарените хора, които вървят сами по пътя, обикновено не успяват да се задържат дълго на този свят без закрилата на висша сила.

Чувствам, че е важно да предупредя онези, които не са решили или са колебливи, да се въздържат от призоваване на Демони или от опити за контакт с духовни същности, докато не са готови. В Сатанизма всички са добре дошли – както посветените, така и любопитните.

Знанието трябва да бъде свободно и достъпно за всички. Някои от практиките, поместени на този уебсайт, обаче, са само за напреднали и е необходимо да изчакате докато достигнете до необходимото ниво преди да се захванете с тях. Ще дойде момент, в който ще трябва да прекъснете всички връзки с всички други религии ако искате да продължите напред в Сатанизма, в противен случай си търсите белята. Желанието за това трябва да идва отвътре, от душата, като не трябва да има нерешителност или смесени чувства. Ако изпитвате смесени чувства е най-добре да изчакате, тъй като след тази стъпка няма връщане назад.

Депрограмирането от християнска индоктринация е необходимо дори за тези от вас, които са извършили ритуала за посвещение.

Обратно към Писания© 2002-2024 Радостта на Сатана. Всички права запазени.
Номер на Библиотеката на Конгреса: 12-16457, Номер на Авторското Право на ЕС: CI-476909645.

*Забележка: Всички текстове на този уебсайт са защитени с авторски права. Авторът дава разрешение за отпечатването им за лично проучване, стига да не бъдат променени.