Относно Духовна Война


[Относно онези, които не се интересуват от друго освен от самите себе си и възприемат Сатанизма като религия фокусирана върху егоизма и пренебрегват Сатана]
"Те не са от значение за мен." - Сатана

Чела съм статии, в които авторът представяше грандиозни идеи за присъединяване към Армията на Ада след смъртта; за това, че ще бъде "пренесен през реката Стикс и ще се присъедини към силите на Ада от другата страна". Нещата седят по друг начин. Битката е тук и сега, а бойното поле е Земята. Сатана ми разказа подробно за това в навечерието на Белтейн, 30.04.2005 г. Всички души, които са пребивавали в Ада в духовна форма, са се преродили наскоро и ще се присъединят към редиците на Ада тук, на Земята. Това е тотална война!

В продължение на векове християните са ни нападали безмилостно и продължават да го правят и до днес. Преследват ни до степен, в която не можем открито да имаме места за Сатанинско поклонение. Често ни се налага да крием вярванията и практиките си от другите, за да запазим работата си, да избегнем сериозни конфликти със семействата си и да избегнем преследване и тормоз. Местата, откъдето можем да си купим черни свещи и други Сатанински предмети, стават все по-оскъдни, а достъпът до Сатанински книги за молитва и вдъхновение е невъзможен в общодостъпните магазини, които са заляти с християнизирани боклуци. Прекалено дълго сме обръщали другата буза. Крайно време е да започнем да отвръщаме на удара с желание и нужното количество агресия. Дните на кладата са в миналото сега ние разполагаме с душевна сила.

Фундаменталистичните християни непрекъснато се хвалят с "оковаването на Сатана", "оковаването и проклинането на Демоните" и т.н. Те са силни само на приказки. Време е да им покажем какво представляват *истинските* оковавания и проклятия. Дните, в които са ни изгаряли са зад нас и закони срещу духовната война няма. Това, което правите, използвайки силите на ума си в ритуал е законно и позволено.

Сатана иска огромния резерв от психична енергия на врагът да бъде напълно изцеден и унищожен.

Сатана призовава всеки посветен Сатанист да участва в духовната война. Ние трябва да работим заедно и да използваме обединената си психична мощ като таран срещу врага. Всеки може да изпълни поне един ритуал или да изпрати разрушителна енергия към врага. Сериозно отдадените и способните сред вас може да изпълнят ритуал към Сатана, посвещавайки се на тази духовна война и да извършват редовни ритуали и психически атаки срещу врага. Това може да се прави и в ковени, като броя на участниците увеличава мощта на резултатите.

Важно е да пазите практиката си в тайна. Закалете сърцето и ума си. Както ни показват изображенията на египетските Богове със скръстени на гърдите ръце - сърцето и човешките емоции са уязвими за манипулация. Врагът се възползва от това. Ето защо назарянинът обикновено е представян с разтворени ръце. Това се прави, за да може да се експлоатират човешките емоции. Никога не трябва да забравяме Инквизицията и това, което е било сторено на милиони невинни човешки същества под християнското владичество.

Най-важните хора за Сатана са воините. Сатана ще ви възнагради щедро, както направи и с мен. Сега е моментът и Сатана призовава всеки един от вас да се включи в борбата, да постави врага на колене и да го унищожи напълно чрез духовната си мощ. Медитацията за мощ е дар от Сатана. Тя е променила живота на много от нас към по-добро. Време е всеки един от нас да отвърне на жеста в знак на благодарност. Колкото повече правите за Сатана, толкова повече Сатана ще направи за вас. Всеки воин ще получи специално признание и специален ранг в Ада.

Тези които имат безгрижната нагласа "живей и остави другите да живеят" и имат наглостта да пренебрегнат постоянно нарастващия християнски проблем, който проклина и хули нашия Бог, работи за въвеждането на закони, които вечно отнемат правата ни, и непрестанно се бори срещу нас - тези хора дори не заслужават да бъдат наричани Сатанисти. Необходимо е просто да напишете в която и да е търсачка "духовна война" и "Сатана" заедно, за да получите безкрай резултати от войнствени християнски уебсайтове, които доказват как те непрестанно ни атакуват. Досега повечето Сатанисти са обръщали другата буза. Това трябва да се промени.


Обратно към Армията на Ада 666© 2002-2024 Радостта на Сатана. Всички права запазени.
Номер на Библиотеката на Конгреса: 12-16457, Номер на Авторското Право на ЕС: CI-476909645.

*Забележка: Всички текстове на този уебсайт са защитени с авторски права. Авторът дава разрешение за отпечатването им за лично проучване, стига да не бъдат променени.