Армията на Ада 666 Важна Информация: 1/януари/2015


Моля, имайте предвид, че някои от упражненията в "Армията на Ада 666" са за напреднали. За някои от тях ще са ви необходими просто търпение и упоритост, но за останалите ще ви трябва много повече време. Това е нормално. Никога не се обезсърчавайте или разочаровайте. Дори адептите и така наречените "майстори" има над какво още да работят. Целта на тези упражнения е да ви запознаят с разнообразните способности на душата ви. При начиаещите, голяма част от тези способноси ще бъдат неактивни. От вас не се очаква да успеете да се справите, камо ли да овладеете всички упражнения в дадения период от време. Търпението и най-вече постоянството ще доведат до успех, далеч надхвърлящ очакванията ви.

СЪЩО... Мудрите [позициите на ръцете] дадени за отваряне на чакрите НЕ са необходими за нито едно от упражненията. Те не са задължителни, а за тези, които имат по-големи ръце, някои от тях дори може да се окажат невъзможни. Това, което Е важно, са правилните вибрации.

Дълбокият транс също не е необходим, тъй като постигането на това състояние не винаги е възможно. Важното е да сте спокойни и отпуснати и да дадете всичко от себе си при изпълнението на дадените упражнения. Лично аз дори съм инвокирала елементите, без да ми се налага да влизам в дълбок транс. Както всяко друго нещо, способността да изпаднете в транс ще дойде с търпението, упоритостта и времето.

Винаги задавайте всички въпроси, които имате, или публикувайте притесненията си в групите и форумите на Радостта на Сатана. Извинявам се, че не съм актуализирала този раздел на уебсайта. Разполагаме с малък персонал и Боговете на Ада продължават да ни възлагат все повече работа, тъй като света се намира в критичен етап и нещата са спешни. Разбира се, имаме и редица ежедневни задачи, които трябва да изпълянваме. Никой, който е истински отдаден на Сатана, не разполага с много свободно време.


Обратно към Армията на Ада 666© 2002-2024 Радостта на Сатана. Всички права запазени.
Номер на Библиотеката на Конгреса: 12-16457, Номер на Авторското Право на ЕС: CI-476909645.

*Забележка: Всички текстове на този уебсайт са защитени с авторски права. Авторът дава разрешение за отпечатването им за лично проучване, стига да не бъдат променени.