Истината За Християнската Благотворителност


-Взето от “The Book Your Church Doesn’t Want You To Read” – Tom C. Leedom, editor 1993

През 1993 заплатата на House Chaplain-а (Капеланът на Камарата на Представителите в САЩ) се е равнявала на $115,300.00
Заплатата на Senate Chaplain-а (Сенаторските Капелани) е същата, като в допълнение включва $300,000.00 за секретари и офис пространство. 1

Позицията ви относно аборта е нещо лично, но искам да изложа какво се случва зад кулисите на така наречените Християнски “про-живот” движения.

Първо, искам да спомена, че ако Християнството не ни дърпаше назад, щяхме да разполагаме с наистина ефективни контрацептивни методи. Принудителното въздържание е нездравословно и не работи.

Що се отнася до Християнската Църква и Католическата позиция, целящи да забранят противозачатъчните средства и абортите, това е просто поредната огромна схема за правене на пари. Децата са тези, които плащат. Намеренията се излагат пред обществеността като пропаганда, идваща под претекста на добра воля и хуманитаризъм. Зад кулисите истинската история е различна.

Преди няколко години Aмериканските Атеисти, направиха експозе относно „Майка Тереза“. Тази жена е получила милиони ако не и повече под формата на дарения. Повечето от парите са в неизвестност.

Най-големият брой жертви на про-живот движението идват от страните от третия свят. Повечето от тези държави в Африка, Централна и Южна Америка и Азия са били експлоатирани и заразени с Християнство. Мисионерите винаги се връщат към тези части на света, използвайки ги като основна мишена за злите си цели, тъй като тези хора са бедни и неграмотни.

За да се нахрани, облече и подслони човек в тези части на света са му необходими едва 10 цента на ден и купичка ориз. Децата се разхождат наоколо мършави, мръсни и облечени в дрипи. Смъртността е изключително висoка и църквата използва това за да изкарва милиони необлагаеми дарения които да “даде” на тези деца. Тъжния факт, е че малко или почти нищо от тези пари не достига до децата. Поради болестите и недостига на храна, смъртността при новородените е изключително висока . Католическата църква експлоатира това, налагайки забрана над контрацептивите и аборта. Това, на свой ред, осигурява на църквата безбройни деца, които да експлоатират за дарителските си кампании; колкото повече злощастни бебета толкова по-добре за църквата. Също така, голяма част от тези деца са брутално и безскрупулно подлагани на робски труд. Корпоративните монополи, управлявани и притежавани от евреите, искат евтин робски труд, който води до смъртта на тези лесно заменими човешки същества. Нищо по-различно от Еврейския комунизъм.

С количеството пари, предоставяно от Западния свят във всяка от тези държави, църквите лесно биха могли да улеснят живота на всички от “третия свят”. Това не е нищо повече от трагична схема за правене на пари. В малкото случаи при които тези християнски лидери биват разследвани, разкритата около тях корупция е безкрайна. Християнската църква със всичките си данъчно необлагаеми богатства и финансиране е сформирала монолитен блок, който пази интересите им.

"Разполагащи със собствени лобистки групи, те държат толкова много сенатори и представители в джоба си, че е почти невъзможно данъчните законите да бъдат приложени срещу нарушенията им. Това им позволява да градят властта и богатствата си необезпокоявани." 2

В Мексико, бедни, боси и дрипави хора, живеещи в гета, вървят с часове в жегата по прашни пътища за да посетят църквата, тънеща в разкош. Същата църква, която взима част от доходите им за собствените си цели, докато поклонниците ѝ живеят в колиби с ламаринени покриви и спят на земята. Същевременно, облицованите със злато църкви продължават да взимат данъка (десятъка) от хората.

Християнската благотворителност е чиста измама. Те даряват възможно най-малко  за да запазят маската си на хуманитарност пред обществеността, но по-голямата част от даренията отиват директно в джоба на проповедниците и се използват за организирането на всевъзможни престъпни дейности, както и за популяризацията на Еврейския комунизъм. Проблемите, с които хората отиват при тях рядко (а в повечето случаи и никога) не биват разрешени. На наркоманите им се казва да се молят и т.н. Отнема им се достъпа до медитациите за мощ и знанието за душата, които реално ще излекуват тяхната зависимост. Хората остават “осакатени” в Християнската система, която ги използва. Хората откриват “Исус” отново и отново, но “той” никога няма траен ефект върху живота им – те просто се връщат обратно към старите си (и дори по-лоши) състояния. Сякаш този “Исус” им е докарал допълнителни проблеми.

По-голямата част от Християнските дарения отиват за финансирането на войни и организираната престъпност

“Световния Съвет на Църквите” включва членове на Лютеранската, Епископалната, Баптистката, Презвитерианската , Методистката и други секти.

"Световния Съвет на Църквите и неговият филиал, Националният Съвет на Църквите, подпомагани от църковните дарения тихо работят за финансирането на войни и операции под прикритие.” “Главните църкви подкрепят леви каузи и убийства, а фундаменталистките църкви подкрепят десни каузи и убийства. Кръвта е по ръцете на всеки дарител."

"В кръвосмразяващи признания направени в Американския Университет в Вашингтон и излъчени по C-Span на 12 Дек. 1989г, бившия ЦРУ служител Джон Р. Стокуел разказва как Християнските Спец. Части са нахлували в колибите на невинни селяни. Той разказва за ситуация, в която мъж бива насилствено изкаран пред къщата си и кастриран пред очите на жената и децата си. След това тези диваци изнасили жената и отрязали гърдите ѝ, използвайки щиковете си. Ужасените деца са били принудени да гледат Тези зверства биват частично финансирани от парите, събрани в кварталните църкви които уверяват  вярващите, че даренията са им насочени към “борба със световния глад.” Трагедията се усложнява от това, че никарагуанците са прекрасни хора, които обичат американците и все още не могат да разберат защо Америка би им причинила това." 3

"Исус" не Лекува Наркомани

Това не е нищо повече от голяма схема, експлоатираща човешки същества за пари. Не може от нищо да получите нещо. Християнската жертва обикновено “кривва от правия път”. Хората със сериозни наркотични зависимости трябва да излекуват слабите зони и дупки в аурата си и да се подсилят с енергията, от която се нуждаят за да не се върнат обратно към зависимостта. Християнските църкви не осигуряват нищо такова. Те само примамват  отчаяни хора за да ги използват за собствените си цели. Жертвата плаща големи количества пари, като в замяна получава нови проблеми, които не е имала преди това. Назарянина  и неговите последователи изсмукват самочувствието, самоуважението и жизнената енергия на жертвата, подготвяйки я за завръщане към зависимостта. Това се случва когато на жертвата и бъде казано че е грешник и че трябва да се покае (което допълнително понижава нейното самоуважение, самооценка и увереността в собствените ѝ способности – неща които са драстично необходими за преодоляване на зависимостта). С това, порочния цикъл на човешка експлоатация и жестокост продължава.

Сатана ни дава силата, самоуважението и мощта да надмогнем наркотичната зависимост. Когато чакрите и аурата ни са в добро здраве, ние не изпитваме нужда от вещества, които да компенсират психични липси.

Социалните служби, държавните помощи и други организации, от типа на Червения кръст и т.н., правят стотици пъти повече за да помогнат на непривилегированите и бедните от Християнските църкви. Също така, за разлика от Християнските Църкви и техните мисионери, те не искат в замяна вашата свобода, ум и душа.


¹ The Book Your church Doesn't Want You To Read - Tom C. Leedom, editor 1993
² Пак там – Главата, озаглавена: “The Tax-Free Ride” страница 341-349
³ Пак там


ОБРАТНО КЪМ РАЗОБЛИЧАВАНЕ НА ХРИСТИЯНСТВОТО