Разобличаване на Християнството


Християнството е покварна лъжа. Тези от Християните, които са напълно отдадени и потопени на тази лъжа правят всичко възможно да емулират образа, създаден от нея.
В резултат на това, повечето от тях изглеждат сякаш носят изкуствена усмихваща се маска.

Християните непрестанно повтарят “Дяволът мами”, “Дяволът мами...”. Това, което им убягва, обаче, е че всичко за което винят Дявола е всъщност работа на техния Бог, познат като Яве/Яхве/Йехова.
Това, че обвиняват “Дявола” за делата на собствения си Бог, се доказва допълнително от Библейските писания:
"Убиец и Лъжец от самото Начало"
"Мрази Хората"
"Той Мами Всички Нации"

Проблема в случая е, че прекалено малко от тези хора РЕАЛНО са прочели Библията. Повечето хора просто вярват на това което им се казва относно Християнството и Библията. Малцина са прочелите я и осъзнали, а дори още по малко са тези, които се замислят защо Библията използва такава номерация. Всичко, намиращо се в Библията е откраднато и покварено, а духовното знание е премахнато.

Заявено е, че "Накрая, когато истината излезе наяве мнозина ще искат да се присъединят в последния момент, но вече ще бъде твърде късно за тях..."

Тъй като мозъците на повечето хора биват систематично програмирани и промивани, вярват на сляпо, правят каквото им се каже и не задават въпроси. За да разберете каква измама е Християнството са необходими години обстойни проучвания в комбинация с личен опит в окултните изкуства. Това е отвъд възможностите на средностатистическия човек. Всички лъжи и измами са обединени от един елемент – ВЯРАТА НА ЖЕРТВАТА. Християнството е лъжа с умопомрачителни пропорции. Информацията, поместена на този уебсайт е просто върха на айсберга. Скоро очаквайте още статии.

Относно Силата Масовото Съзнание:
"Силата на обединената мисъл на определен брой хора, винаги е много по-голяма от сбора на отделните им мисли: това е лесно забележимо ако погледнем крайния резултат от работата им"
- Астралното Тяло и Други Явления от Подполковник Артур Е. Пауъл © 1927

Старият Завет

Новият Завет
и Християнската Религия


Връзката между "Исус" и Еврейския Месия

Тората и Жертвоприношение

Исуската Мисловна Форма

Йехова: "Убиец и Лъжец от самото Начало"

Истината За "Исус Христос"

YHVH: Истината За "Яхве" "Йехова"
Сваляне на Маската на Християнството


Йехова и ЧОВЕШКО ЖЕРТВОПРИНОШЕНИЕ

Християнската Служба: Симулация на Човешко Жертвоприношение

Свещената Библия: Книга за Еврейското Магьосничество: Разкриване на Трагедията от 11/9 [Истината се Крие в Числата]

ДОКАЗАТЕЛСТВО: Библията е Еврейско Магьосничество

Евреите Заемат Позицията на Бог

Библията и Програмиране за Контрол на Ума

Християнство, Комунизъм, Евреите и Библията

Християнските Корени на Комунизма

РАЗОБЛИЧАВАНЕ НА КОМУНИЗМА: ИСТИНСКАTA ЦЕЛ НА ХРИСТИЯНСТВОТО

Истината За Библията

Сваляне на маската на "Обладаването"

Истината за Илюминатите

Истината За "Новия Световен Ред"

Признания на Евреин

Еврейският Произход и Създаване на Християнството

Разкрития относно Християнската "БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ":
Милиарди освободени от данъци долари се разпределят за развитието на Kомунизма


Новият Световен Ред и Християнските Църкви

Убийци, Крадци и Лъжци:
Християнството Няма Нищо Свое


Откраднатата Година

Защо Християнството Атакува и Потиска Човешката Сексуалност

Инквизицията:
История на Християнско Мъчение, Масови Убийства и Унищожаване на Човешки Живот.


Разкриване на Истинската Цел на Християнството

Библията: Еврейска Конспирация и Измама срещу Не-Евреите

Подсъзнателното Послание на Юдео/Християнската Библия: Еврейско Надмощие Над Не-Евреите

Разкриване на Духовната Поквара: Духовна Алхимия и Библията – Доказателство че Сатана е нашият Бог Създател

Вездесъщият Назарянин

Исус: Най-Лошият Грешник от всички
Многобройни Библейски цитати от Светите Писания ДОКАЗВАТ че Исус е крал, лъгал и проповядвал УБИЙСТВО!


Общността на "Исус" позната като Йезуитите не са нищо повече от организирани престъпници и убийци

Десетте Заповеди:
Библейско доказателство за това как Йехова убива, краде и проявява алчност непрекъснато ["Убиец и Лъжец от самото Начало"]


Ангели: Грозната Истина За Вражеските Извънземни Същества

Как Свидетелите на Йехова Публично Прогнозират Краят на Света в Продължение на Повече от 100 Години

Копие на Католическо Ръководство за Изповеди:
Това разкрива омразата, която християнският "Бог" изпитва към човешката природа


Разобличаване на Християнството в аудио MP3 формат (английски език)

Помогнете за Разпространението на Истината: Изтеглете, Споделете, Принтирайте и/или Разпространявайте, Безплатно PDF Копие на този Сайт

Тези статии предоставят доказателство, че всичко в Християнската религия и в библията е било ОТКРАДНАТО от предходни религии от цял свят (Индуизъм, Шинтоизъм, Будизъм и дори Сикхизъм и редица други от Далечния Изток). Християнството е инструмент за отстраняване на духовното/окултното знание от хората, за да ги манипулират, поробват и контролират. Малцина си правят труда да проверят фактите. Християнството няма нищо свое.

За да достигнете до истинското значение на Библията трябва да разполагате със задълбочени познания в окултното. Масовото съзнание е изключително силно. Когато човек учи достатъчно дълго и придобие задълбочени познания в окултното, се убеждава с очите си че истината е крайно шокираща. Цялата Юдео/Християнска Библия е катализатор на измама и лъжи с катастрофални пропорции имащ за цел да събира психическата енергия на вярващите.

Когато Християнството и неговите поддръжници взимат контрол над държава или регион те премахват древните духовни текстове и записи, а разполагащите с духовно познание са били изтребвани от Инквизицията. Благодарение на това, те придобиват пълен монопол над духовната сила и създават порочен кръг на манипулация и контрол над беззащитното население. Библията действа на подсъзнателно ниво и е един от най-силните инструменти използвани за поробването на човечеството. Повечето хора остават слепи за това тъй като не разполагат с необходимите познания относно силата на мисълта и психическата енергия. Хората които са на власт постоянно работят за да подсилят вярването, че окултното, силите ма ума и духа са глупости и измислици. Ватикана е един от главните отговорници за масовите избивания на духовно-просветените. Тази организация е прави всичко възможно човечеството никога да не получи достъп до истинско духовно познание.

Унищожаването на древната история е позволило създаването и написването на алтернативна „история“ която е откъснала човечеството от истинския му произход. Това е толкова важно, защото този който контролира миналото контролира бъдещето.

Цялата Библия е изключително мощен инструмент, работещ на подсъзнателно ниво. Тя е изпълнена с окултни числа, съобщения, алегории и материали откраднати и покварени от древните религии. Тази книга е пропита с психическа енергия и мощ които едновременно насаждат на страх и увеличават “правдоподобността” ѝ. Когато човек прозре истината, *магията* на лъжата губи силата си.
Основополагащата цел на Юдео/Християнската Библия е установяването на измислената история на Евреите в масовото съзнание. Тъй като мислите са енергия, това в което масовото създание вярва получава мощ и енергия за да се прояви в реалността.

Ватиканската библиотека разполага с хиляди древни езотерични текстове от цял свят, откраднати и складирани във вакумно-запечатани трезори далеч от общественото полезрение. Католическата Църква е коренът на Християнската религия и се контролира от тайно общество, което злоупотребява с окултната сила за да поробване на масите. Крайната цел, към която те работят безмилостно и безскрупулно е тоталното поробване на човечеството.

Всичко това пряко засяга всеки един от нас. Поради отричането на това знание, човечеството е страдало ненужно. В продължение на векове, хората са били принудени да плащат милиарди долари за собственото си проклятие. Милиарди, които биват използвани за подхранването и поддържането на лъжата жива. За успеха на тази зла измама е необходим един единствен елемент – ЛИПСА НА ЗНАНИЯ!

Историята на човечеството се простира с десетки хиляди години назад във времето. Противно на това, което е втълпено на повечето хора, Юдаизма, Християнството и Исляма са сравнително нови религии. Те работят неуморно за да задържат духовното/окултното знание далеч от човечеството.

Така наречените "религии" са изградени върху убийства, мъчения и лъжи. Единственият начин по който лъжи от такава величина оцеляват е чрез създаването на нови и нови лъжи и унищожението на хората които знаят истината. Християнството не е нищо повече от една програма, в която няма нищо религиозно или духовно. Милиони хора страдат от депресия, безнадеждност и се лутат без посока из живота. Душата се нуждае от светлина, но малцина знаят за това. Още по малко са тези, които активно практикуват медитации за мощ – единственото нещо, което буквално може да "спаси" техните души.

За всичко което Християните обвиняват "Дявола", всъщност е виновен техният собствен Бог.
"Убиец и Лъжец от самото Начало"
"Мрази Хората"
"Той Мами Всички Нации"


Кликнете върху картинката по-гореКликнете върху картинката по-горе

 

Линкове:

БИБЛИЯ С АНОТАЦИИ НА СКЕПТИКА

 

© Copyright 2005, 2013, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457